Άρθρο Localit 01 Νοεμβρίου, 2011

(Ξένη δημοσίευση) Δήμος Ηρακλείου Αττικής:Ημερίδα για τις ρευματικές παθήσεις

Ημερίδα με θέμα τις ρευματικές παθήσεις με τίτλο: «Ρευματικές Παθήσεις, ένα μέγιστο κοινωνικό πρόβλημα»  διοργανώνεταιαπό τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής , την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Υπηρεσιών Υγείας και την Ελληνικό Ίδρυμα Ρευματολογικών Ερευνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ιεράς Μητρόπολης Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 στις 18:00 στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο του Δήμου Ηρακλείου Κουντουριώτου 18 & Νεότητος. 

Ομιλητές θα είναι: Αλέξανδρος Ανδριανάκος, Ιατρός Ρευματολόγος, Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ρευματολογικών Ερευνών Μάγδα Πατρίκη, Ιατρός Ρευματολόγος, Βασίλειος Χατζηλουλούδης, Ιατρός Ρευματολόγος, Πάτρα Ζαφειρίου, Ασθενής με ΡΑ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Παντελής Βλασσόπουλος, Δήμαρχος Ηρακελίου Αττικής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας και η Δέσποινα Καμπούρη, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υπηρεσιών Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Εύα Ντελιδάκη.

«Πρόκειται για άλλη μια πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, που μαζί με το Ελληνικό Ίδρυμα Ρευματολογικών Ερευνών , στοχεύει στο να φέρει κοντά τους πολίτες με την ιατρική γνώση, τις πολιτικές πρόληψης. Ειδικά η αποφυγή των  ρευματικών παθήσεων, καθώς σχετίζονται και με το εργασιακό περιβάλλον, αποτελεί κεντρικό πυλώνα κάθε προσπάθειας βελτίωσης των συνθηκών εργασίας. Είναι μια μικρή συνεισφορά του Δήμου στον αγώνα να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα μας σε δύσκολες εποχές» σημειώνει με αφορμή την εκδήλωση η Δέσποινα Καμπούρη, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υπηρεσιών Υγείας.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…