Άρθρο Localit 12 Ιανουαρίου, 2014

Το Τουριστικό Πόρταλ της Κω θα μιλάει από τον Απρίλιο 11 γλώσσες

kos«Το πόρτοαλ που μιλάει στη γλώσσα σας» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της νέας τουριστικής ιστοσελίδας η οποία θα ενεργοποιηθεί πλήρως και θα παρουσιάζει τις ομορφιές της Κω από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Όπως επισημαίνει και σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος του νησιού πρόκειται για ένα από τα πλέον σημαντικά έργα διατομεακής δράσης του το οποίο διασυνδέει την ανάπτυξη της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε συνδυασμό με τον Τουρισμό.  Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούσαν να καταθέσουν προσφορές μέχρι 10 Ιανουαρίου.

Το ηλεκτρονικό Πόρταλ Τουρισμού της Κω είναι www.kos.gr παρουσιάζει μέχρι τώρα πάνω από δύο χιλιάδες σημεία ενδιαφέροντος, τοποθεσιών και τοπικών επιχειρήσεων.

Η επιλογή των ξένων γλωσσών έγινε μέσω του διαδικτύου με επιστημονικό τρόπο και με βάση ηλεκτρονικά στατιστικά στοιχεία των ενδιαφερομένων για την Κω πολιτών από διάφορα Κράτη.

Συνολικά, οι γλώσσες με τις οποίες πλέον θα επικοινωνεί ο ενδιαφερόμενος από τον Απρίλιο του 2014 είναι η Ελληνική, η Αγγλική, η Γερμανική, η Ιταλική, η Ρωσική, η Τουρκική, η Φιλανδική, η Ολλανδική, η Σουηδική, η Γαλλική και η Κινεζική.

Όπως υποστηρίζει ο δήμος το Πόρταλ Τουρισμού θα αποτελέσει την βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί η προβολή των επιχειρήσεων με το τοπικό σήμα ποιότητας και η προώθηση της πώλησης των υπηρεσιών και των προϊόντων της Κω.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…