Άρθρο Localit 31 Δεκεμβρίου, 2013

Θεσσαλονίκη: Σεμινάρια ξένων γλωσσών για εργαζόμενους στις ΜΜΕ

dia_viou_mathisiΔωρεάν σεμινάρια εκμάθησης ξένων γλωσσών διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), ανταποκρινόμενος στην αυξημένη ζήτηση των δημοτών για συμμετοχή σε σχετικά προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής από  την  Πέμπτη  2 και έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014,  ενώ τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον ίδιο μήνα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Αγγλικής, Ρωσικής και Τουρκικής Επαγγελματικής Ορολογίας, διάρκειας 80 ωρών, τα οποία απευθύνονται σε αυτοαπασχολούμενους, εργοδότες, εργαζόμενους καθώς και σε συμβοηθούντα μέλη μικρών ή και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Στόχος των σεμιναρίων, που θα λάβουν χώρα στα κέντρα δια βίου μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι η επιμόρφωση των συμμετεχόντων για παροχή πιο ευέλικτων και βελτιωμένων υπηρεσιών.

«Η διοργάνωση αυτών των σεμιναρίων σε συνεργασία με την ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ αποτελεί άλλη μια προσπάθεια για τη στήριξη των επαγγελματιών του Δήμου μας», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Σχολικής Μέριμνας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Καρούμπης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο παράρτημα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην Κωλέττη 24, 54627, Θεσσαλονίκη, στα τηλέφωνα 2310545967, 2310500581 καθώς και στην ιστοσελίδα www.imegsevee.gr.

 

 

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…