Άρθρο Localit 02 Οκτωβρίου, 2012

Θεσσαλονίκη: Μητρώο Καταστημάτων που προάγουν τον Πολιτισμό

Τη δημιουργία ειδικού Μητρώου Καταστημάτων που προάγουν τον Πολιτισμό  ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης στη συνεδρίαση της 1ης Οκτωβρίου 2012, στο πλαίσιο αξιοποίησης των είκοσι διαφημιστικών πλαισίων που θα τοποθετηθούν σε ισαρίθμους χώρους της πόλης για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων πολιτιστικού χαρακτήρα.  

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η κατάρτιση του Μητρώου είναι αναγκαία προκειμένου να υπάρχει δίκαιη και αντικειμενική χρήση των διαφημιστικών πλαισίων για όλους τους ενδιαφερομένους. 

Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει στη σύνταξη ενός κανονισμού λειτουργίας, θέτοντας διάφορες ασφαλιστικές δικλείδες για τη σωστή και δίκαιη διαχείριση των χαρακτηριστικών της κάθε επιχείρησης. Βασικότερη προϋπόθεση αποτελεί η άδεια λειτουργίας που πρέπει να διαθέτουν τα καταστήματα προκειμένου να επιτρέπεται στο χώρο τους η λειτουργία μουσικών οργάνων και κατά συνέπεια η οργάνωση συναυλιών. 

Σύμφωνα  με τον εισηγητή του θέματος Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων Χασδάι Καπόν,  οι επιχειρηματίες των καταστημάτων αυτών θα κάνουν χρήση των είκοσι διαφημιστικών πλαισίων για την  τοποθέτηση αφισών και  την προβολή των διαφόρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που γίνονται στην πόλη, ύστερα από την καταβολή ανάλογου τέλους διαφήμισης.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…