Άρθρο Localit 19 Ιανουαρίου, 2014

Στη Θεσσαλονίκη η Συνήγορος του Πολίτης για επαφές με αιρετούς

σπανουΕνημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους της Περιφέρειας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και των λοιπών Δήμων της περιοχής θα έχει η Καλλιόπη Σπανού. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 21 Ιανουαρίου.

Την ίδια ημέρα, η αντιπροσωπεία του Συνηγόρου του Πολίτη θα δέχεται  πολίτες που επιθυμούν να καταθέσουν αναφορές ή να ζητήσουν πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση των πολιτών και των στελεχών των δημοσίων υπηρεσιών της περιοχής για την αποστολή και το έργο του Συνηγόρου του Πολίτη. Συγκεκριμένα, τη Τρίτη 21 Ιανουαρίου από τις 10 πμ έως τις 11.30 πμ η Συνήγορος του Πολίτη θα συναντηθεί με εκπροσώπους του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, και θα μιλήσει για τις αρμοδιότητες της ανεξάρτητης αρχής. Θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα της περιοχής. Στη 1.30 μμ, η Καλλιόπη Σπανού θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Την ίδια ημέρα, από τις 10 πμ έως τις 2 μμ και από τις 5 μμ έως τις 7 μμ, πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αναφορά σε κλιμάκιο του Συνηγόρου του Πολίτη ή να ζητήσουν πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν. Όλες οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Από τον Οκτώβριο του 1998, όταν ξεκίνησε η λειτουργία του Συνηγόρου του Πολίτη έως σήμερα, η ανεξάρτητη αρχή έχει δεχτεί περίπου 150.000 αναφορές. Οι 4.500 περίπου προέρχονται από πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, από τις οποίες 2.000 από πολίτες της Θεσσαλονίκης.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…