Άρθρο Localit 05 Οκτωβρίου, 2012

Σαρωνικός: Κινητοποιήσεις για τη διακοπή μεταφοράς μαθητών

Η διακοπή της μεταφοράς μαθητών οδηγεί  σε κινητοποιήσεις τη δημοτική αρχή Σαρωνικού, την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Δήμου.

Με αφορμή τη διακοπή της μεταφοράς των μαθητων, θέμα που έχει δημιουργήσει μεγάλη αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012, στο Δημαρχείο Σαρωνικού, έκτακτη συνέλευση με τη συμμετοχή των διευθυντών των σχολικών μονάδων του Δήμου, καθώς και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Στην έκτακτη συνέλευση τέθηκαν, εκτός του προβλήματος της μεταφοράς των μαθητών και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία, σχετικά με τους ελάχιστους πόρους που δίνονται από το κράτος για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων (πετρέλαιο θέρμανσης, αναλώσιμα κ.λπ.) και τις δαπάνες συντήρησης των σχολικών κτιρίων.

«Επειδή, παρά τις διαμαρτυρίες δεν έχει βρεθεί λύση, ιδιαίτερα στο άμεσο θέμα της μεταφοράς των μαθητών, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση,  ο Δήμος Σαρωνικού έχει προγραμματίσει για σήμερα Παρασκευή 5/10/2012 και ώρα 7:00 μ.μ. νέα σύσκεψη στην  αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου της Παλαιάς Φώκαιας, με τη συμμετοχή των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων, των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας, των Συλλόγων Διδασκόντων, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και εκπροσώπων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, προκειμένου  να συζητηθούν και να αποφασιστούν οι μορφές των κινητοποιήσεων».  

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…