Άρθρο Localit 09 Ιανουαρίου, 2012

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Λαγκαδά

Το μεσημέρι της Κυριακής 8/01/2012, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Σταδίου Λαγκαδά , υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη και παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, σύσσωμου του Δ.Σ της ΑΠΕΛ και πλήθους φίλαθλων συνδημοτών μας.

Η Διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ανακαινίσει το Δημοτικό Στάδιο της πόλης, τοποθετώντας νέο, σύγχρονο χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, κατασκευάζοντας νέο σύστημα αυτόματου ποτίσματος και απορροής του νερού (αποστραγγιστικό) , ανασκευάζοντας τα αποδυτήρια και τους κοινόχρηστους χώρους και εξοπλίζοντάς τους με νέα επίπλωση (ερμάρια, γραφεία, ιματιοθήκες κλπ.).

Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε όσους συνεργάτες του συνέδραμαν στην ταχύτατη ολοκλήρωση των εργασιών, αλλά κυρίως το Δ.Σ της ΑΠΕΛ για την άριστη συνεργασία. «Σκοπός μας είναι», τόνισε  χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασιάδης, « να βελτιώσουμε τις υποδομές αλλά και να δημιουργήσουμε νέους χώρους άθλησης ώστε να κρατήσουμε την νεολαία μας στα γήπεδα και τον αθλητισμό».

Για την ιστορία, στην ποδοσφαιρική συνάντηση που ακολούθησε  ανάμεσα στις ομάδες  ΑΠΕΛ και ΔΟΞΑ Περιβολακίου στα πλαίσια πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ, νικήτρια αναδείχθηκε η ΑΠΕΛ με τελικό σκορ 4-0.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…