Άρθρο Localit 27 Ιουνίου, 2012

Μουσικό cd από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης

Μία πρωτότυπη ιδέα υλοποίησε το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κοζάνης, επαληθεύοντας για μία ακόμη φορά την άριστη δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε με την εφημερίδα «Έχω θέση» που τυπώνει το σχολείο, συνεχίζεται με ένα μουσικό CD 12 τραγουδιών, όπου οι μαθητές είτε σόλο, είτε ως χορωδία, τραγουδούν έργα γνωστών ελλήνων συνθετών. Τη μουσική εκτέλεση έχει η καθηγήτρια μουσικής του σχολείου κ. Δέσποινα Κανελλιάδου, ενώ 3 μαθητές την συνοδεύουν  στα κρουστά.

Η εγγραφή του CD, πραγματοποιήθηκε στους χώρους του σχολείου, με τον απλό εξοπλισμό που διαθέτει το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., με πολύ αγάπη και μεράκι από μαθητές και καθηγητές, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά ερασιτεχνικό.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας «ο Δήμος Κοζάνης στηρίζει διαχρονικά τα άτομα με αναπηρία. Το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κοζάνης μας εξέπληξε ευχάριστα για ακόμη μία φορά, παρουσιάζοντας μία άρτια καλλιτεχνικά δουλειά».

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Σουλτάνα Βασιλειάδου επεσήμανε πως «ακούγοντας τις όμορφες φωνές των παιδιών του σχολείου μας και αντιλαμβανόμενοι τα χαρίσματά τους, θελήσαμε να τα αξιοποιήσουμε δημιουργώντας αυτό το cd »,  ενώ η μουσικός του σχολείου κ. Δέσποινα Κανελλιάδου τόνισε πως «θέλαμε να αναδείξουμε τις δυνατότητες των παιδιών, που παρατηρήσαμε στις γιορτές και τις παραστάσεις του σχολείου».

Για να προμηθευτείτε το CD δωρεάν επικοινωνείστε με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στο τηλ. 24610 23918, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του από την σελίδα eeek_kozan.koz.sch.gr

 

Δείτε το video: https://vimeo.com/44791904

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…