Άρθρο Localit 14 Ιανουαρίου, 2014

Μαθήματα εκμάθησης Η/Υ και πιστοποίησης ECDL

diaviou1Εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) και πιστοποίησης ECDL, απόλυτα προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας διοργανώνει ο δήμος Ηρακλείου Αττικής. Η Διδασκαλία και η Πιστοποίηση εντάσσονται στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμορφωτικών Σεμιναρίων που οργανώνει η ΚΕΑΕΔΗΑ μέσα από την Υπηρεσία της Εκπαίδευση Ηράκλειο (Ε-Ηράκλειο) σε πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά της Κέντρα και θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του δήμου και των όμορων δήμων σε συμβολική τιμή.

Στον τομέα της πληροφορικής προσφέρεται η δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στους Η/Υ με Πιστοποιητικά ECDL αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ για συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δημόσιου Τομέα αλλά και απαραίτητα για οποιοδήποτε βιογραφικό που θα κατευθυνθεί σε ιδιωτικές μεσαίες & μεγάλες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα εφόδια, που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις νέες προκλήσεις, τόσο στις σπουδές τους, όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους θα έχουν αποκτήσει τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση ECDL.

ECDL για ΑΣΕΠ

ECDL για ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ECDL για ΑΝΕΡΓΟΥΣ

ECDL για ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
​Εκπαίδευση ECDL & εξ αποστάσεως από το σπίτι ή από το γραφείο

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ε-Ηράκλειο της ΚΕΑΕΔΗΑ του δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Φορείς Πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ και Φορείς Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού με συνεχή και εδραιωμένη παρουσία στον τομέα της πιστοποίησης.  Οι συνεργαζόμενοι φορείς έχουν την έγκριση του Ο.Ε.Ε.Κ. (νυν Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) (Αρ. Πρ. Γ/4518 23-02-06) για πιστοποίηση προσώπων σε Βασικές δεξιότητες Πληροφορικής, για τα καινούργια λειτουργικά Windows Vista και Windows 7 της Microsoft για τις εκδόσεις 2007 και 2010 της σουίτας Office, πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 (αριθμ. πιστ. 1542). Τα πιστοποιητικά αποτελούν εγγύηση και αναγκαίο εφόδιο για πρόσληψη στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…