Άρθρο Localit 09 Ιουνίου, 2012

Ηλιούπολη: Έκθεση Βιβλίου στην Κεντρική Πλατεία

Για ένατη χρονιά διοργανώνεται και φέτος από τον «Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ηλιούπολης – Γρ. Γρηγορίου», σε συνεργασία με το Σύλλογο Βιβλιοπωλών της πόλης ,Έκθεση Βιβλίου στην Ηλιούπολη.

Ένας θεσμός που  μετατρέπει κάθε χρόνο την Κεντρική Πλατεία της πόλης σε πόλο έλξης και συνάντησης όλων των βιβλιόφιλων, σε μια αληθινή γιορτή του βιβλίου, όπου η αναζήτηση νέων κυκλοφοριών και παλιών τίτλων συνοδεύεται από συναντήσεις με συγγραφείς, παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Στη φετινή γιορτή πολλές είναι οι εκδηλώσεις για τα παιδιά και το παιδικό βιβλίο, οι συνοδεύονται με πρωτότυπες δράσεις, που συνδυάζουν το παιχνίδι, με τη χαρά της ανάγνωσης και την αγάπη για το βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, θα εκτίθενται τα έργα που φιλοτέχνησαν τα παιδιά και οι έφηβοι των αντίστοιχων τμημάτων του Ζωγραφικού Εργαστηριού του δήμου, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, Θεανώς Χριστοπούλου και Νικόλα Κληρονόμου. 

Στο Πλαίσιο της Έκθεση, ο Όμιλος Φίλων της Βιβλιοθήκης, προσκαλεί όσους επιθυμούν, να συμβάλουν στον εμπλουτισμό του παιδικού τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, προσφέροντας τα παιδικά βιβλία, που δεν χρειάζονται πια.

Τα βιβλία θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, και θα συγκεντρώνονται στο περίπτερο του Ν.Π. «Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρης Γρηγορίου», που θα λειτουργεί στην Έκθεση.

Η διάρκεια της Έκθεσης είναι από το Σάββατο, 9/6/12, έως την Κυριακή, 24/6/12, και θα λειτουργεί κάθε μέρα από τις 19.30 έως τις 23.00.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…