Άρθρο Localit 08 Οκτωβρίου, 2012

Η Turkish Airlines επισκέπτεται τα Ιωάννινα

Ανώτατα στελέχη της εταιρείας Turkish Airlines επισκέπτονται σήμερα κι αύριο τα Ιωάννινα. Η επίσκεψη αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των δράσεων εξωστρέφειας και προβολής που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών και η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης.

Η πρώτη συνεργασία με την τουρκική αεροπορική εταιρία είχε γίνει κατά την πρόσφατη επίσκεψη που έκαναν στη Σμύρνη ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νίκος Γκόλας, το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χήτος και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Στέφανος Ζέρβας.

Στόχος της επίσκεψης των στελεχών της Turkish Airlines θα είναι να συζητηθεί  και να εξεταστεί το ενδεχόμενο της ένταξης την πόλης των Ιωαννίνων ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό, στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας για την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης θα συμπεριλαμβάνει συνάντηση στο Δημαρχείο Ιωαννίνων (Τρίτη 9/09/2012 – 10:30μ.μ.)  με τον Δήμαρχο κ. Φ. Φίλιο, τον κ. Ν. Γκόλα, Αντιδήμαρχο & Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, το μέλος της Επιτροπής, Δημοτικό Σύμβουλο & εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης, κ. Β. Χήτο, τον Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα επιχειρηματικότητας, τουρισμού & ανάπτυξης κ. Σ. Ζέρβα και τον υπεύθυνο του Γραφείου Τουρισμού του Δ.Ι, δημοτικό υπάλληλο κ. Η. Γκαρτζονίκα,  καθώς και ξενάγηση σε αξιοθέατα της πόλης.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…