Άρθρο Localit 24 Δεκεμβρίου, 2013

Γόρτυνα: Δημοπρατήθηκε η μελέτη για τη συντήρηση του Λυκείου Ασημίου

ΓόρτυναΣτη δημοπράτηση της μελέτης “Συντήρηση-Επισκευή του Λυκείου Ασημίου (Παλιό κτίριο) και Διαμόρφωση Αύλειου Χώρου” προχώρησε ο δήμος Γόρτυνας. Η εν λόγω μελέτη προβλέπει την εκτέλεση μιας σειράς εργασιών που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη συντήρηση του παλιού κτιρίου του Γενικού Λυκείου Ασημίου, αλλά και την διαμόρφωση του αύλειου χώρου.

Ο προϋπολογισμός των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 93.500 ευρώ, εκ των οποίων τα 83.500 ευρώ είναι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τα 10.000 ευρώ από έσοδα του δήμου Γόρτυνας.

Συγκεκριμένα για την αποκατάσταση του κτιρίου προβλέπεται η αντικατάσταση των φθαρμένων επιχρισμάτων, ελαιοχρωματισμοί εσωτερικά και εξωτερικά, αντικατάσταση των οροφοκονιαμάτων στα τμήματα που είναι φθαρμένα, επισκευή-προστασία και αποκατάσταση τοπικά του σιδηρού οπλισμού του σκυροδέματος που έχει διαβρωθεί, επιστρώσεις επιφανειών με τσιμεντοειδή – μονωτικά υλικά, κυρίως στην ταράτσα του κτιρίου, καθώς και αντικατάσταση των σιδερένιων παλαιών κουφωμάτων με νέα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες.

Επίσης στον αύλειο χώρο των νέων αιθουσών του Λυκείου θα γίνουν επιστρώσεις με πλάκες αντιολισθητικές λευκού τσιμέντου, θα τοποθετηθούν πρόχυτα κράσπεδα, σιδηρά κιγκλιδώματα , θα γίνουν χρωματισμοί επί εξωτερικών επιφανειών και θα τοποθετηθούν 4 καθιστικοί πάγκοι με πλάτη από σκυρόδεμα.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…