Άρθρο Localit 18 Δεκεμβρίου, 2013

Γιάννινα: Εκδήλωση για την ενίσχυση του Δημοτικού Καταστήματος Αλληλεγγύης

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ1Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο ΟΚΠΑΠΑ του δήμου Ιωαννιτών προχωρά την Κυριακή σε μία ανοιχτή εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την ενίσχυση των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν το Δημοτικό Κατάστημα Αλληλεγγύης που με τη σειρά του στηρίζει πάνω από 750 οικογένειες. Στα δύο χρόνια λειτουργίας βοηθήσαμε πάρα πολλούς αλλά οι ανάγκες συνεχώς αυξάνουν. Τα οικονομικά του Δήμου είναι περιορισμένα και για μία ακόμη φορά ζητούμε την αλληλεγγύη της κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μαζική προσέλευση» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης σημειώνοντας ότι οι μεγαλύτερες ανάγκες είναι στον τομέα των τροφίμων.

Η συγκέντρωση τροφίμων (μη ευπαθών προϊόντων για τα οποία δεν χρειάζεται ψυγείο) θα γίνεται την Κυριακή, στην κεντρική πλατεία και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από τις εννέα το πρωί μέχρι τις τέσσερις μετά το μεσημέρι.

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή και το Σάββατο, οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών θα συγκεντρώσουν και θα παραδώσουν φρούτα και λαχανικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Όπως σημείωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος Λευτέρης Δοβανάς, η καλή συνεργασία φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα κι αυτό γίνεται πράξη στην περίπτωση του ΟΚΠΑΠΑ.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…