Άρθρο Localit 28 Απριλίου, 2012

Επιχειρηματικό Πάρκο στη Μεγαλόπολη

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και το Επιμελητήριο Αρκαδίας (μέλος του Enterprise Europe), διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 28 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης.

 Θέμα της εκδήλωσης είναι η «Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Πάρκου στη περιοχή». Βασικός στόχος είναι να ενημερωθούν οι επαγγελματίες με δραστηριότητες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και μεταποιητικές, καθώς και δραστηριότητες του τριτογενούς τομέα του Νομού Αρκαδίας και των ομόρων Νομών (Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας) για τις προοπτικές ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου, το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, καθώς και για τα αρχικά οικονομικά στοιχεία της επένδυσης.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστούν στοιχεία τεχνικής και οικονομικής υφής βάσει των οποίων οι επαγγελματίες της περιοχής καλούνται να μετάσχουν στο Φορέα Υλοποίησης του Έργου.

Ως βασικό κίνητρο για τους επαγγελματίες που θα συμμετάσχουν είναι η απόκτηση πολεοδομημένων βιοτεχνικών οικοπέδων εντός του Πάρκου, σε εξαιρετικά συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο  Μανώλης Μπαλτάς, Πολιτικός Μηχανικός, Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας Re.De-Plan A.E. Consultants, που ανέλαβε και ολοκλήρωσε τις ενέργειες ωρίμανσης του Επιχειρησιακού Σχεδίου Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…