Άρθρο Localit 28 Αυγούστου, 2012

Δήμος Πεντέλης: Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα-πράσινο είχε ο Δήμαρχος Πεντέλης  Δημήτρης  Στεργίου – Καψάλης, τη Δευτέρα27 Αυγούστου 2012και ώρα10.00στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος δήλωσε την ικανοποίηση του  προς τους εργαζόμενους για την καλή εικόνα αποκομιδής των απορριμμάτων που παρουσιάζει η πόλη. Ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού  οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και στο πράσινο λειτούργησαν υποδειγματικά  ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, για τον καθαρισμό των δασών και των πάρκων του Δήμου.   Τόνισε  δε  κατηγορηματικά  ότι «η αποκομιδή των απορριμμάτων είναι και θα είναι δουλειά των εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης και μόνον αυτών εντός των ορίων του!».

Παράλληλα τους ενημέρωσε για την ημερομηνία έναρξης  της διάθεσης συμπυκνωμένου γάλακτος για κάθε Δημοτική Κοινότητα και την αναγκαιότητα λήψης όλων των μέτρων πρόληψης για την ασφάλειά τους και την αποφυγή ατυχημάτων.

Ενημέρωσε επίσης τους εργαζομένους ότι το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας των εργαζομένων του 2010 θα δοθεί την άλλη εβδομάδα μετά τον έλεγχο του σχετικού εντάλματος από τον Επίτροπο.

Τέλος, δήλωσε αλληλέγγυος στον καθημερινό αγώνα τους για «όλα όσα ετοιμάζονται να γίνουν για εμάς χωρίς εμάς», τους κάλεσε δε  να συμμετέχουν όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 και ώρα 11.00 στο Υπουργείο Εσωτερικών, απέναντι στην οικονομική λαίλαπα που πλήττει την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…