Άρθρο Localit 15 Νοεμβρίου, 2013

Δήμος Πέλλας: Διανομή τροφίμων σε απόρους

φωτο τρόφιμαΔιανομή ποσοτήτων τυριού γραβιέρας Κρήτης, κασεριού  και ζυμαρικών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και Τρίτη 18 και 19 Νοεμβρίου, από το Δήμο Πέλλας, προς τους δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν τροφίμων σε απόρους( Πρόγραμμα Ε.Ε. έτους 2013), που υλοποιείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τις 8.00 έως τις 15.00 για τους κατοίκους της πόλης των των Γιαννιτσών, Αμπελειών, Δαμιανού, Μελισσίου, Παραλίμνης και τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου και την Τρίτη τις ίδιες ώρες για τους κατοίκους όλων των άλλων περιοχών του Δήμου από το κτήριο που ευρίσκεται στον χώρο των εργατικών κατοικιών στα Γιαννιτσά (πρώην Super Market).

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά, ενώ θα ακολουθήσει διανομή και άλλων ειδών διατροφής σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εκ νέου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή είναι η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητος. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2382350849, 2382350840.

Διευκρινίζεται ότι, δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσοι ήδη υπέβαλλαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έχουν εγκριθεί από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…