Άρθρο Localit 23 Δεκεμβρίου, 2013

Δήμος Παύλου Μελά: 500 Χριστουγεννιάτικα δέματα αγάπης μοίρασε ο Δήμος

Πεντακόσια περίπου Χριστουγεννιάτικα δέματα με είδη πρώτης ανάγκης διατέθηκαν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες για τις μέρες των εορτών  από το Κέντρο Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων του δήμου Παύλου Μελά.

Κάθε δέμα περιελάμβανε φρούτα, πατάτες, κρεμμύδια λαχανικά, ζυμαρικά, κρέας, γλυκά, ρούχα, υποδήματα, γάλα, παιχνίδια, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα και είδη οικιακού εξοπλισμού.  Δικαιούχοι των δεμάτων αγάπης  ήταν μακροχρόνια άνεργοι, άποροι, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία, και ηλικιωμένοι. Σημαντική ήταν η προσφορά επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα ανθρωπιάς ,προσφέροντας τρόφιμα , είδη ρουχισμού, παιχνίδια κ.α δίνοντας ένα μάθημα αλληλεγγύης  και  κοινωνικής προσφοράς.

Ανάλογη δράση θα επαναληφθεί και την Πρωτοχρονιά.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή, το Κέντρο Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων, συνομίλησε με τους πολίτες και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης, τις επιχειρήσεις, τους εθελοτές και τους πολίτες που διέθεσαν τα είδη διατροφής καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου, για τη βοήθειά τους ώστε το μήνυμα της Αγάπης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παύλου Παύλου μετά την ολοκλήρωση της διανομής των δεμάτων.

Στο πρόγραμμα του  Κοινωνικού Παντοπωλείου μπορούν να συμμετέχουν οικονομικά αδύνατες οικογένειες  και πολίτες με χαμηλά εισοδήματα που είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου και πληρούν τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο. Όλες οι υπηρεσίες του δήμου δέχονται καθημερινά προσφορές από πολίτες, σωματεία και εθελοντές.

Το “Κοινωνικό Παντοπωλείο” στεγάζεται σε χώρο επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 152 και Γιάννη Ρίτσου (Σταυρούπολη Τηλ., 2310604904).

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…