Άρθρο Localit 15 Ιανουαρίου, 2014

Δήμος Παλλήνης: Στην εφαρμογή ηλεκτρονικών συναλλαγών με τους πολίτες προχωρά ο Δήμος

Ο Δήμος Παλλήνης αξιοποιώντας με κάθε ευκαιρία τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία και πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, παρέχει από σήμερα τη δυνατότητα πληρωμής οφειλών μέσω των δικτύων όλων των τραπεζών.

Συγκεκριμένα οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα αυτόματης καταβολής των οφειλών τους μέσω χρέωσης του τραπεζικού τους λογαριασμού, είτε στα καταστήματα των Τραπεζών, είτε μέσω internet-bankinkg, είτε μέσω phone-banking, είτε με πάγια εντολή χρέωσης λογαριασμού. Οι πληρωμές προς το Δήμο Παλλήνης, μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω της εκάστοτε Τράπεζας συνεργασίας του καθενός, εφόσον αυτή έχει ενταχθεί στο Διατραπεζικό Ηλεκτρονικό Σύστημα εξόφλησης υποχρεώσεων DIAS DIRECT DEBIT και DIAS CREDIT TRANSFER.

Στους λογαριασμούς ύδρευσης που έχουν σταλεί περιλαμβάνεται κωδικός πάγιας εντολής αν θέλει ο πολίτης να εισπράττονται αυτόματα κάθε φορά που είναι υπόχρεος και κωδικός πληρωμής που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο λογαριασμό.

Ακόμη στους λογαριασμούς συμπεριλαμβάνονται και οι προηγούμενες οφειλές μαζί με τις προσαυξήσεις έως την ημερομηνία λήξης ώστε να μπορεί να πληρώνουν και όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές χωρίς να χρειάζεται να έρχονται από το Δήμο.

Θα βρείτε συννημένο σχετικό πίνακα με τα δίκτυα που προσφέρει η κάθε Τράπεζα ( Η στήλη κατάστημα αναφέρεται σε χρέωση τραπεζικού λογαριασμού δηλαδή κάποιος μπορεί να πληρώσει εκεί αν έχει τραπεζικό λογαριασμό).

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…