Άρθρο Localit 24 Νοεμβρίου, 2013

Δήμος Νέας Ιωνίας: Δωρεάν σεμινάρια Φωτογραφίας

φωτογραφίαΟ Δήμος Νέας Ιωνίας και ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας Δ.Ν.Ι.(Ο.Π.Α.Ν.)  προσκαλούν  τους φίλους της φωτογραφίας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν Μαθήματα Φωτογραφίας και να συμμετέχουν σε μια ενεργή ομάδα φίλων της Φωτογραφίας.

Τα σεμινάρια  ο κύκλος των οποίων θα ξεκινήσει Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014, θα   είναι δωρεάν, και θα έχουν διάρκεια 40 ώρες, με τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις κάθε Πέμπτη, ώρες 19:00 με 22:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, Ηρακλείου 264, Νέα Ιωνία, 4ος όροφος.

Η Φιλοσοφία του προγράμματος περιλαμβάνει την εισαγωγή στην τεχνική γνώση και την αισθητική της φωτογραφίας με εισηγητή το Φωτογράφο  Χρήστο Κανάκη.

Στόχος είναι να διαμορφωθεί μια γενική γνώση για τη φωτογραφία, στα πλαίσια ενός τρίωρου εβδομαδιαίου προγράμματος και  να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες  τα μυστικά της σύγχρονης ψηφιακής & αναλογικής φωτογραφίας, τόσο από αισθητική όσο και από τεχνική άποψη.

Σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης είναι η συμμετοχή σε μια ενεργή ομάδα φίλων της Φωτογραφίας που θα μοιράζεται το κοινό  πάθος για τη φωτογραφία και θα δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους με σκοπό την βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων.

Δημιουργία μιας ή και περισσοτέρων εκθέσεων φωτογραφίας σε χώρους του Δήμου.

Στα Σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών,  ανεξαρτήτως τόπου διαμονής

Η δομή των σεμιναρίων δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαφορετικές ομάδες εργασίας-γνωσιακού επιπέδου  και  επιτρέπει να ενσωματωθούν σε αυτά οι ενδιαφερόμενοι οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Η οργάνωση, η λειτουργία και τα φωτογραφικά σεμινάρια υλοποιούνται με την εθελοντική προπάθεια των συντελεστών της Λέσχης Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών υπό την αιγίδα του Δήμου της Νέας Ιωνίας και του Ο.Π.Α.Ν.  και είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 6944 584670 ή στέλνοντας όνομα, τηλέφωνο και ηλικία στην ηλεκτρονική διεύθυνση  chkanakis@gmail.com.

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…