Άρθρο Localit 02 Ιουλίου, 2012

Δήμος Λαγκαδά: Πανηγύρι Αγίων Αποστόλων στο Σοχό

Κορυφώθηκαν το Σάββατο (30/06) οι εορταστικές εκδηλώσεις του μεγάλου Πανηγυριού των Αγίων Αποστόλων στην Δημοτική Κοινότητα Σοχού. Χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκε το περασμένο τριήμερο την πόλη του Σοχού, με αποκορύφωμα το απόγευμα του Σαββάτου, όπου πλήθος θεατών συγκεντρώθηκε από νωρίς στο «αλώνι» για να παρακολουθήσει τους αγώνες πάλης με τα «κισπέτια» , πάντα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής που συνόδευε και “συντόνιζε” τις κινήσεις των παλαιστών.

Αθλητές από την Ελλάδα, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και την Τουρκία προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα αλλά και αγωνία στο κοινό που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα, έως ότου αναδείχτηκε και ο τελικός νικητής των αγώνων.

Παρόντες στο Στάδιο «Μενέλαος Βασιλικός» , ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λαγκαδά κ. Ζαχαρίας Ζαχαρέγκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τουλουπίδης Γεώργιος ,Σισκούδης Αστέριος και Κολασίδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών κ. Κυράνου Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Σεπιάδης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Τερζάκης Σταύρος και ο Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης κ. Αϊβατζίδης Παντελής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος για την διοργάνωση των εκδηλώσεων κ. Μισχόπουλος Απόστολος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σοχού  κ. Αθανάσιος Λέτσιος, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαγκαδά.

Τους αγώνες επίσης παρακολούθησαν ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη κ. Tugrul Biltekinκαι ο Πρόξενος της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Αναστασιάδης Σάββας και η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα. Ξουλίδου, οι πρώην Δήμαρχοι Σοχού κ.κ. Παναγιώτης Καρακόλης και Μαργαρίτης Ευάγγελος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παππάς Θεοφάνης και η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Βόλβης κα. Βασιλειάδου Όλγα.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο οποίος απουσίαζε εκτάκτως στην Αθήνα, ευχαρίστησε από μεγαφώνου τους θεατές για την αθρόα προσέλευσή τους στις εκδηλώσεις, τους αθλητές για το θέαμα που προσέφεραν και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για άλλη μια φορά στην άψογη διοργάνωση και επιτυχία των εκδηλώσεων.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…