Άρθρο Localit 09 Ιανουαρίου, 2014

Δήμος Λαγκαδά: Ο Δήμος συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στην Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου

Για 3η συνεχή χρονιά, το “Περιβόλι του Βορά” θα παρουσιάσει τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα της περιοχής μας, στην 79η Διεθνή Έκθεση προώθησης Αγροτικών Προϊόντων στο Βερολίνο της Γερμανίας, που φέτος θα διαρκέσει από τις 17 έως και τις 26 Ιανουαρίου 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιμονή και η επένδυση της Διοίκησης του Δήμου Λαγκαδά σε συντονισμένες κινήσεις για την προώθηση τοπικών προϊόντων σε αγορές και επιχειρήσεις του εξωτερικού, άνοιξε το δρόμο για την φετινή συμμετοχή και άλλων ελληνικών αποστολών στην ετήσια έκθεση του Βερολίνου, υπό την αιγίδα  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, του ΕΟΤ, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο. Το ελληνικό περίπτερο που θα περιλαμβάνει όλες τις συμμετοχές της χώρας μας (θέση hall 1.2- stand 108), φιλοδοξεί να ξεχωρίσει ανάμεσα σε περισσότερους από 1650 εκθέτες από 67 συνολικά χώρες, με την προοπτική ανάπτυξης της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων και των παραγωγών που θα λάβουν μέρος.

Ξεχωριστή παρουσία στην φετινή διοργάνωση, η διάσημη ελληνοαμερικανίδα σεφ Diane Kochilas, η οποία και θα είναι η “οικοδέσποινα” δύο σημαντικών εκδηλώσεων κατά την διάρκεια της διεθνούς διοργάνωσης. Κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, από τις 12:00 έως και τις 14:00 μ.μ., στα επίσημα εγκαίνια της ελληνικής συμμετοχής και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, στην εκδήλωση “come & taste Greece”, η διάσημη σεφ θα δημιουργήσει ξεχωριστά ελληνικά πιάτα, με πηγή έμπνευσης τα προϊόντα των επιχειρήσεων και των παραγωγών που θα συμμετέχουν. Και οι δύο εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό, ώστε οι επισκέπτες να γνωρίσουν τα ελληνικά προϊόντα, να δοκιμάσουν γεύσεις τις πατρίδας μας, αλλά και να ενημερωθούν από την κα. Kochilas για την ελληνική,μεσογειακή διατροφή.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…