Άρθρο Localit 16 Αυγούστου, 2012

Δήμος Λαγκαδά : Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε την Τρίτη (14/08), η μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά.

Με το πέρας του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου, ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας καθώς και της Ιερής Εικόνος της Παναγίας Παμμακαρίστου, η οποία και λιτανεύτηκε για πρώτη φορά, συνοδεία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββα Αναστασιάδη, του Αντιδημάρχου κ. Αστέριου Σισκούδη, των Προέδρων της ΕΕΙΠΛ και της ΥΚΠΑΑΠ Λαγκαδά κ.κ.  Κυράνου Γεώργιου και Δεργιανλή Στυλιανού, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τουμπούλη Γεώργιου, του Προέδρου της Τ.Κ. Λαγκαδά κ. Μοσχίδη Αθανάσιου, μέλη του Δημοτικού και Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου Λαγκαδά.

Με την δέουσα λαμπρότητα, εορτάστηκε η μεγάλη εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Τ.Κ. Κρυονερίου.

Την Λιτάνευση του Επιταφίου και της Ιερής Εικόνος της Παναγίας, ακολούθησαν ο Δήμαρχος Λαγκαδά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τουλουπίδης Γεώργιος, Μήττας Γεώργιος και Σισκούδης Αστέριος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Σεπιάδης Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Αϊβατζίδης Παντελής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρυονερίου κ. Ιωάννης Χαλκίδης, καθώς και πλήθος πιστών.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…