Άρθρο Localit 31 Ιουλίου, 2012

Δήμος Λαγκαδά: Έγινε χθες βράδυ η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Απολογισμό του 2011

Ανοιχτά στην Κεντρική Πλατεία της πόλης του Λαγκαδά, μπροστά σε ένα ευρύ κοινό συνδημοτών από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα των Απολογισμό Πεπραγμένων της Διοίκησης για το έτος 2011.

«Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτε! Δεν φοβόμαστε τίποτε! Είμαστε εδώ, όπως υποσχεθήκαμε προεκλογικά, μπροστά στους Δημότες, να απολογηθούμε για τις πράξεις και τις παραλείψεις μιας ολόκληρης χρονιάς. Είμαστε εδώ, για να παρουσιάσουμε αυτά που με πολύ κόπο οι συνεργάτες μου στην διοίκηση κι εγώ καταφέραμε σε μια δύσκολη χρονιά, αλλά και να ζητήσουμε συγνώμη για όσα επιθυμούσαμε αλλά δεν προλάβαμε να υλοποιήσουμε»,  τόνισε στην εισαγωγική του ομιλία ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Αναστασιάδης και αμέσως μετά πήραν το λόγο οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Επιχειρήσεων και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, παρουσιάζοντας κατά λόγο αρμοδιότητας τα πεπραγμένα της Διοίκησης για το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονταν σε γιγαντοοθόνη, ταυτόχρονα με τους ομιλητές.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Προέδρων και Τοπικών Συμβούλων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, ενώ στο τέλος της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε τον λόγο και στους Δημότες με την σειρά που είχαν εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλητών και επιθυμούσαν να τοποθετηθούν σε  διάφορα θέματα.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…