Άρθρο Localit 13 Φεβρουαρίου, 2012

Δήμος Κοζάνης: Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο 1ο ΣΕΚ και 1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης

 Με στόχο το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία, την εναρμόνιση της παρεχόμενης γνώσης με τα σύγχρονα δεδομένα της επιστήμης και τη διασύνδεση των μαθητών με την τοπική αγορά εργασίας, το 1ο ΣΕΚ Κοζάνης προγραμμάτισε για το σχολικό έτος 2011-2012 σχετικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων αυτών, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού την 1η Μαρτίου 2012, από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης.

 Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην εκδήλωση είναι:  «Επαγγελματικές διέξοδοι των πτυχιούχων του τομέα οχημάτων», για τις οποίες θα μιλήσει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Τεχνικής Εκπαίδευσης Digi Parts, κύριος Βέρρος Απόστολος και «Σύγχρονα συστήματα ψεκασμού και Διάγνωση βλαβών στο αυτοκίνητο», τα οποία θα εισηγηθεί  ο Τεχνικός Εκπαιδευτής του Κέντρου, κύριος Αργυρόπουλος Αθανάσιος. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίδειξη πρακτικής εφαρμογής σε οχήματα σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, η οποία θα λάβει χώρα στο εργαστήριο οχημάτων του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης.

Η εκδήλωση οργανώνεται και συντονίζεται από τον Τομέα Οχημάτων του 1ου ΣΕΚ και του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης, με έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης και της Υπεύθυνης ΣΕΠ του ΚΕΣΥΠ Κοζάνης. Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές της Γ΄ τάξης του τομέα Οχημάτων του 1ου ΕΠΑ.Λ. και 4ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης, καθώς και οι μαθητές και εκπαιδευτικοί των αντίστοιχων τομέων των ΕΠΑ.Λ. Σερβίων, Σιάτιστας και Πτολεμαΐδας.

Όλοι οι μαθητές που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης Digi Parts.

 

Η    Δ/ντρια του 1ου ΣΕΚ Κοζάνης

 

 

Ατματζίδου Σουμέλα

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…