Άρθρο Localit 06 Σεπτεμβρίου, 2012

Δήμος Κορδελιού –Ευόσμου: Οι σχολικοί τροχονόμοι εκπαιδεύονται

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία και υπηρεσιακή ετοιμότητα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τη διασφάλιση της ομαλής προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών των σχολικών μονάδων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας και τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης υλοποιεί πρόγραμμα εκπαίδευσης των σχολικών τροχονόμων.

            Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει τη θεωρητική εκπαίδευση των σχολικών τροχονόμων από δημοτικούς αστυνομικούς και τροχονόμους και την πρακτική άσκηση στα σημεία διαβάσεων των σχολείων. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθούν στους συμμετέχοντες διπλώματα  παρακολούθησης.

            «Ενόψει την έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμος μας εντείνει την υπηρεσιακή του ετοιμότητα για την ευρυθμία και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων μας. Στο πλαίσιο αυτό και θέτοντας πάνω από όλα την ασφάλεια των μαθητών, η εκπαίδευση των σχολικών μας τροχονόμων έρχεται να θωρακίσει τα σχολεία μας από τους κινδύνους μετάβασης των παιδιών από τους κεντρικούς δρόμους που τα περιστοιχίζουν» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.

            «Η συστηματική εκπαίδευση των σχολικών μας τροχονόμων από ειδικούς εκπαιδευτές αποτελεί πρώτη προτεραιότητα  καθώς στόχος μας είναι διασφαλίσουμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών από και προς τα σχολεία του δήμου μας» τόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας κ. Αβρόρα Σαββίδου.

 

 

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…