Άρθρο Localit 18 Δεκεμβρίου, 2013

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Χριστούγεννα στο Πάρκο της Ελπίδας Ευόσμου

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πάρκο της Ελπίδας Ευόσμου, όπου το  Σωματείο Μικροπωλητών – Εμπόρων Θεσσαλονίκης “Άγιος Δημήτριος” διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, το οποίο θα λειτουργήσει από τις 14 Δεκεμβρίου  έως τις 6 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου πάρκου θα πραγματοποιηθούν ψυχαγωγικές δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως μουσικοχορευτικά δρώμενα, party και συναυλίες, δράσεις για τους μικρούς μας φίλους (face painting, ανάγνωση παραμυθιών, χειροτεχνίες κ.α) animateur, ζογκλέρ, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να επισκεφτούν το  σπίτι του Άγιου Βασίλη και τη Φάτνη με αληθινά ζώα,. Παράλληλα στο πάρκο θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο και Λούνα Παρκ ενώ θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικη αγορά με μεγάλη ποικιλία σε διάφορα είδη.

Στο πνεύμα των Αγίων Ημερών, οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κοσμάς Αιτωλός» και τη βοήθεια του Ιερού Ναού Κοσμάς Αιτωλός,  δράσεις κοινωνικής προσφοράς, συγκεντρώνοντας παιχνίδια που  είναι σε καλή κατάσταση και χαρίζοντάς τα  σε παιδιά άπορων οικογενειών.

Η έναρξη λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης αγοράς και των εκδηλώσεών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 6:00 μμ .

Πληροφορίες για τα «Χριστούγεννα στο Πάρκο της Ελπίδας Ευόσμου» μπορείτε να βρείτε στη σελίδα στο facebook www.facebook.com/ christmaselpidos.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…