Άρθρο Localit 05 Δεκεμβρίου, 2013

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: «Χωριό του Άη Βασίλη» στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου οργανώνει  το «Χωριό του Αη  Βασίλη». Πρόκειται για μια  μεγάλη εκδήλωση με δημιουργικές και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά  από 3 έως 12 ετών, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 από τις 11.00πμ  έως τις 3.00μμ στο φουαγέ του Δημαρχείου Ευόσμου.

Η δράση  εντάσσεται  στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί παράσταση θεάτρου σκιών με Χριστουγεννιάτικο θέμα. Στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος όπου τα παιδιά θα μπορούν να κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά.

Στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου θα διαμορφωθεί ταχυδρομείο και «σπιτάκι του Άι Βασίλη», όπου τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν γράμματα στον Άι Βασίλη και να του τα παραδώσουν προσωπικά, αλλά και θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του.

Αντί για εισιτήριο εισόδου, οι γονείς μπορούν να προσφέρουν ως αντίτιμο κάποιο τρόφιμο μακριάς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, όσπρια, ζυμαρικά κ.ά.). Τα τρόφιμα  θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας σε άπορες οικογένειες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, στο 2310 703 702 και στο infocenter@kordelio-evosmos.gr. Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook, http://www.facebook.com/kpn.evosmos.

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…