Άρθρο Localit 11 Δεκεμβρίου, 2013

Δήμος Κω: Με 1,4 εκ. Ευρώ εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Κω για τον ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου από «Σταυρού Πέραμα έως Αεροδρόμιο»

Η Δημοτική Αρχή απόλυτα συνεπής  στις δεσμεύσεις της και σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πέτυχε την χρηματοδότηση ενός ακόμα μεγάλου αναπτυξιακού έργου που αποτελούσε ζητούμενο δεκαετιών για την τοπική κοινωνία.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ένταξης του σε χρηματοδότηση,  ξεκινά άμεσα η διαδικασία για τη δημοπράτηση του έργου το οποίο θα έχει πολλαπλά οφέλη για το νησί μας αναβαθμίζοντας σημαντικά τις υποδομές του, προσφέροντας παράλληλα ασφάλεια στις μετακινήσεις κατοίκων, επισκεπτών και επαγγελματιών.

Ο ηλεκτροφωτισμός του οδικού δικτύου 9 χιλιομέτρων από Σταυρού Πέραμα έως Αεροδρόμιο αποτελεί την πρώτη φάση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού που προβλέπει την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού μέχρι την Κέφαλο και ως εκ τούτου οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας προετοιμάζουν τις απαραίτητες μελέτες ώστε με πρώτη ευκαιρία και αυτό το έργο να προωθηθεί προς χρηματοδότηση.

Στις δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος χρηματοδοτούμενων και αναπτυξιακών έργων, κ. Θεοδόσης Νικηταράς επεσήμανε την καθοριστική συμβολή των στελεχών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου της Κω στις μεγάλες και πολλαπλές επιτυχίες ένταξης έργων σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή της απορρόφησης Εθνικών και Κοινοτικών πόρων,  γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διεκδίκηση των κονδυλίων που θα διατεθούν στην νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…