Άρθρο Localit 24 Δεκεμβρίου, 2013

Δήμος Ηρακλείου:«Μια δράση από το Ηράκλειο για τα παιδιά του,ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Κυριακή 22/12/2013, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μεγάλη Εκστρατεία Αγάπης « Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα», με τη φροντίδα του Δήμου Ηρακλείου και του Love Radio Κρήτης.

 Δεκάδες Σχολεία της πόλης, τοπικές επιχειρήσεις, μεμονωμένοι ενεργοί πολίτες και εθελοντές κατάφεραν να συγκεντρώσουν, περίπου 3000 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά των άπορων οικογενειών της πόλης μας, έτσι ώστε να μη μείνει χωρίς παιχνίδι κανένα παιδί και τα φετινά Χριστούγεννα.

 Η εκστρατεία ολοκληρώθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου από νωρίς το πρωί με τη βοήθεια 100 και πλέον εθελοντών περιτυλίχθηκαν όλα τα παιχνίδια. Το αποτέλεσμα ήταν «ένα φορτηγό» παιχνίδια και πολλά συναισθήματα χαράς και αγαλλίασης…

Ταυτόχρονα η μέρα σε όλη τη διάρκεια της ήταν γεμάτη από παιδικά χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα! Μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού έδωσαν το παρόν, έπαιξαν με τους μικρούς μας φίλους, έκαναν παιδαγωγικούς σταθμούς, όπως «το δέντρο των ευχών» και έγραφαν γράμματα για τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη.

Η μέρα έκλεισε με τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα και τη συμμετοχή  πλήθος κόσμου, η οποία μαζί με τους εκπροσώπους του Love Radio Κρήτης, που χορήγησαν τη συναυλία και συνολικά επιμελήθηκαν την Εκστρατεία, παρέδωσαν δια του Αντιδημάρχου Ηρακλείου κ. Νίκου Γιαλιτάκη, όλα τα δώρα στο Δήμο Ηρακλείου, για τις ανάγκες των οικογενειών του.

 

 

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…