Άρθρο Localit 14 Ιανουαρίου, 2014

Δήμος Ηρακλείου: Σύγχρονος ηλεκτρονικός εξοπλισμός σε σχολεία

Σε συνεργασία που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης στα γραφεία των Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώθηκε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του διαγωνισμού ύψους 60.000€, ο οποίος αφορούσε την προμήθεια σύγχρονων  ηλεκτρονικών υπολογιστών, φορητών υπολογιστών και βίντεο προβολέων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων – Λυκείων – ΕΠΑΛ – ΣΕΚ).

Η διαδικασία παράδοσης και παραλαβής του ηλεκτρονικού εξοπλισμού στις σχολικές μονάδες (116 Η/Υ, 24 Laptop και 23 προτζέκτορες), θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες. Με τον εξοπλισμό αυτό στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε την άσκηση του εκπαιδευτικού έργου προς όφελος της μαθητικής κοινότητας.

 

                                 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ

     ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής  βρίσκεται η συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας της εκπαίδευσης μέσα από την απόκτηση του απαραίτητου εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη περίοδο που η πολιτεία αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που απαιτεί η ολοκληρωμένη και σύγχρονη εκπαίδευση.

Θα συνεχίσουμε τόνισε ο κ. Κουράκης την όποια υποστήριξη για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου εξασφαλίζοντας με κάθε τρόπο την απρόσκοπτη λειτουργία τους..

 

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κύριος Αγαπάκης Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κύριος Περισυνάκης Αντώνης, η Γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής κυρία Παττακού – Επιτροπάκη Στέλλα και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας κύριος Μηλάκης Μανώλης.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…