Άρθρο Localit 15 Ιανουαρίου, 2014

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 στις 12.00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, Στέλιου Καραγιώργη 2 & Μαρίνου Αντύπα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου για την παραχώρηση του ασθενοφόρου του δήμου Ηρακλείου.

Στην συνέντευξη τύπου θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Γαλακτοπούλου και ο διευθυντής του δημόσιου νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ Μιλτιάδης Παπαναστασίου.

Θυμίζουμε ότι το δημοτικό ασθενοφόρο με τη μεσολάβηση της Μαρίας Γαλακτοπούλου, είχε γίνει δωρεά στο δήμο το 2008 από την εταιρία ΜΕΤΚΑ. Ωστόσο δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προσληφθεί εκπαιδευμένο προσωπικό που θα το στελέχωνε για να μπορεί να είναι σε χρήση. Με την έλευση της εφαρμογής του Καλλικράτη σταμάτησαν οι προσλήψεις στους δήμους με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο του δήμου να παραμείνει ανενεργό. Η διοίκηση του δήμου Ηρακλείου Αττικής αποφάσισε τη δωρεά του ασθενοφόρου σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής προκειμένου να χρησιμοποιείται προς όφελος των δημοτών και των πολιτών της Αττικής συνολικά.

Το νοσοκομείο Σωτηρία σε ανταπόδοση θα διοργανώνει 2 φορές τον χρόνο  στον δήμο Ηρακλείου, ημέρες πνευμονολογικής εκτίμησης και σπιρομέτρησης σε σχολεία, ΚΑΠΗ, και στα δημοτικά Ιατρεία, καθώς και ημερίδες με θέμα την διακοπή του καπνίσματος.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…