Άρθρο Localit 09 Οκτωβρίου, 2012

Δήμος Ηρακλείου Αττικής : Πόλεως Δράσεις & Γιορτή Μπύρας 2012

Οι καθιερωμένες εκδηλώσεις «Πόλεως Δράσεις & Γιορτή Μπύρας 2012» ολοκληρώθηκαν και σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Πάνω από 48.000 Ηρακλειώτισες, Ηρακλειώτες και φίλοι από άλλους Δήμους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν φέτος για δεύτερη φορά.

Περίπτερα φορέων, συναυλίες, παραστάσεις, θεματικές βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική παράδοση, αθλητικές επιδείξεις, κουκλοθέατρο και πολλά άλλα δρώμενα, ζωντάνεψαν το Κτήμα Φιξ και ενθουσίασαν τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος, απευθυνόμενος προς τους πολίτες και τους εκπροσώπους των συλλόγων τόνισε: «Στόχος μας είναι η ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων της πόλης μας. Σκοπός αυτών των εκδηλώσεων ήταν η προώθηση των δραστηριοτήτων των σωματείων και παράλληλα η σύσφιξη των σχέσεων με τους πολίτες. Να γνωρίσουμε τις δράσεις των συλλόγων και των σωματείων, αλλά και τις αθλητικές, καλλιτεχνικές και κοινωνικές παροχές του Δήμου μας.

Ο άνθρωπος όμως υπάρχει όσο συνεχίζει να δημιουργεί, να φαντάζεται και να ονειρεύεται.

Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε ανάγκη τον πολιτισμό μας. Ο πολιτισμός κρατά το ηθικό του λαού μας ακμαίο. Ο πολιτισμός είναι αυτός που μας κάνει σε πείσμα των καιρών να αντιστεκόμαστε να αγωνιζόμαστε και να ελπίζουμε.

Σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία,  θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου δεν επιβαρύνθηκε για την διοργάνωση των εκδηλώσεων, το κόστος της οποίας καλύφθηκε από χορηγίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στο Δήμο, τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές και ιδιαίτερα τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά γιατί μέσα από τη μαζική συμμετοχή σας καταφέρατε να δώσετε ζωντάνια και να προσδώσετε επιτυχία σε αυτές τις εκδηλώσεις».

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…