Άρθρο Localit 18 Νοεμβρίου, 2013

Δήμος Ιωαννιτών:Ολοκληρώθηκαν τα έργα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως

Μία από τις πιο σύγχρονες οδικές αρτηρίες, η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στα Καρδαμίτσια, είναι πλέον στην κυκλοφορία, όπως και ο κόμβος που κατασκευάστηκε για τη σύνδεσή της με την εθνική οδό.

Το έργο της αναμόρφωσης της οδού Εθνικής Αντιστάσεως είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Η σημερινή δημοτική αρχή το συμπλήρωσε με την μελέτη του αποχετευτικού δικτύου, το οποίο εντάχθηκε ως υποέργο και έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Έτσι συμπληρώθηκε το σύνολο των υποδομών που απαιτούνται και δεν θα χρειαστούν εκ νέου παρεμβάσεις και σκαψίματα.

Ο αντιδήμαρχος έργων Βασίλης Μασσαλάς κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε τόνισε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος ανακουφίζει σημαντικά την περιοχή, παρέχοντας ασφάλεια στη μετακίνηση, συνάμα όμως εξυπηρετεί καλύτερη την ευρύτερη περιοχή.

«Σήμερα ο δρόμος έχει ολοκληρωθεί και έχει δοθεί στην κυκλοφορία, όπως και ο κυκλικός κόμβος που κατασκευάστηκε. Αυτό που εξετάζουμε πλέον και είμαστε σε συνεργασία και με την Διαχειριστική Αρχή είναι η ανακατασκευή σε παράπλευρους δρόμους ώστε να υπάρχει καλύτερη πρόσβαση για όλους τους κατοίκους. Εκτιμούμε ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις», τόνισε ο κ. Μασσαλάς.

Ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών Ορέστης Μπρίκος σημείωσε ότι το έργο είναι άριστο ποιοτικά και ανακουφίζει σημαντικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα στα Καρδαμίτσια.

Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος ευχαρίστησε τη Διεύθυνση και το προσωπικό των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου όπως και την κατασκευάστρια εταιρία για τη συνέπεια που έδειξαν και την παράδοση ενός εξαιρετικά ποιοτικού έργου.

«Η οδός Εθνικής Αντιστάσεως αποτέλεσε την αρχή για την ανάπλαση όλης της περιοχής. Διασφαλίζει απόλυτη λειτουργικότητα. Με τα υπόλοιπα έργα που δρομολογούμε επιλύονται σοβαρά προβλήματα και συμπληρώνεται το δίκτυο των υποδομών.

Το έργο αυτό μπορούν πλέον να το απολαμβάνουν οι πολίτες. Επιβάλλεται όμως και σεβασμός, σεβασμός στα πεζοδρόμια και στο πράσινο καθώς υπάρχουν συχνά λυπηρά φαινόμενα», κατέληξε ο κ. Φίλιος.

 

 

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…