Άρθρο Localit 26 Απριλίου, 2012

Δήμος Ελευσίνας: Διανομή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου το

Ο Δήμος Ελευσίνας, μετά και τη δεύτερη επιτυχή διανομή αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες τη 7η Απριλίου  όπου διανεμήθηκαν πευκόμελο Θάσου, ρύζι Καρολίνας Σερρών και εκτός λίστας και παραγγελιών, 10 τόνοι πατάτας, οφείλει να ευχαριστήσει την ομάδα των εθελοντών για την προσφορά τους, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί η διανομή με τέτοια τάξη και επιτυχία. Επίσης οφείλουμε να επισημάνουμε την άψογη συνεργασία των πολιτών στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής, των εθελοντών και της δημοτικής αστυνομίας.

 Ο Δήμος Ελευσίνας συνεχίζει και σε τρίτη διανομή, εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, προϊόν Ολοκληρωμένης διαχείρισης από ομάδα παραγωγών της Λακωνίας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28η Απριλίου 2012 στο παρκινγκ απέναντι από το κτήριο της Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία Δυτικής Αττικής) επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η διανομή θα γίνει και πάλι με αλφαβητική σειρά  για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων που έχουν υποβάλλει αίτηση παραγγελίας.

Η διανομή θα ξεκινήσει στις 9:00 π.μ. ως εξής:

Από 9:00 έως 11:00 π.μ.  για αυτούς που τα επίθετα αρχίζουν από Α έως  και Λ

και 11:30 έως 14:30 για αυτούς που τα επίθετα αρχίζουν από Μ έως  και Ω

Οι δικαιούχοι θα εισέρχονται με την ταυτότητα τους στο χώρο της διανομής, με αυτοκίνητο ή  πεζοί από τα αντίστοιχα διαφορετικά σημεία εισόδου, , θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους, στη συνέχεια θα καταβάλλουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό στους παραγωγούς και θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα, υποδεικνύοντας  το  σχετικό έντυπο εξόφλησης.

Παρακαλούνται όλοι να διαθέτουν το ακριβές αντίτιμο που αντιστοιχεί στην παραγγελία τους, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν  καθυστερήσεις.

Ζητούμε και πάλι, την συνεργασία, την κατανόηση και την υπομονή σας προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιτυχία του μεγάλου αυτού εγχειρήματος που ανέλαβε ο Δήμος μας.

Επίσης θα  θέλαμε να πληροφορήσουμε όσους συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να προμηθευτούν ελαιόλαδο, χωρίς να έχει προηγηθεί αίτηση παραγγελίας τους, ότι θα μπορούν να αγοράσουν τις ποσότητες που χρειάζονται, αφού ο Δήμος εξασφάλισε επιπλέον ποσότητα κατόπιν επικοινωνίας με τους παραγωγούς.

Τέλος ο Δήμος Ελευσίνας,  υπόσχεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια διανομής προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, όσο θα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίζει ποιοτικά προϊόντα σε ικανοποιητικές τιμές.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…