Άρθρο Localit 28 Φεβρουαρίου, 2012

Δήμος Δράμας:Εγκρίθηκαν τα έργα αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης

Εγκρίθηκαν τα έργα αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης

των Κοινοτήτων Ξηροποτάμου και Χωριστής

προϋπολογισμού 2,1 εκ. ευρώ

      Με ικανοποίηση ο Δήμος Δράμας και η ΔΕΥΑΔ ανακοινώνουν  ότι εγκρίθηκαν τα έργα: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δημοτικής Κοινότητας Ξηροποτάμου» με προϋπολογισμό 1,44 εκ. ευρώ και το έργο : «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Δημοτικής Κοινότητας Χωριστής» με προϋπολογισμό 643 χιλιάδες ευρώ. Τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013».  

     Μετά την έγκριση των 7,5 εκ. ευρώ για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της πόλης, έρχονται τώρα νέες εγκρίσεις προκειμένου να αναβαθμιστεί το δίκτυο ύδρευσης και άρα η ποιότητα ζωής των κατοίκων και στις Κοινότητες του Δήμου Δράμας.

      Ο Δήμαρχος Δράμας σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ο επιτυχημένος όπως αποδείχθηκε σχεδιασμός, μας οδηγεί σε σειρά χρηματοδοτήσεων που θα αλλάξουν και θα αναβαθμίσουν τις υπάρχουσες υποδομές. Στόχος μας και υπόσχεσή μας ήταν και είναι για όλα αυτά τα έργα να μην επιβαρυνθούν οι συνδημότες μας και μάλιστα σε τόσο δύσκολους καιρούς.  Το καταφέρνουμε στην πράξη και αυτό αποδεικνύεται από τα ίδια τα γεγονότα. Τεράστια ποσά εξασφαλίζονται από τον Δήμο μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου, όχι μόνο οι κάτοικοι της πόλης αλλά και των κοινοτήτων να απολαμβάνουν το νερό της ύδρευσης χωρίς να υπάρχουν υπόνοιες για την επικινδυνότητα του δικτύου από την χρήση επικίνδυνων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν. Η βούληση αυτής της Δημοτικής Αρχής είναι ξεκάθαρη. Προετοιμαζόμαστε σωστά και καταθέτουμε τεκμηριωμένα αιτήματα που έχουν μεγάλες πιθανότητες χρηματοδοτικής έγκρισης προς όφελος των δημοτών».

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…