Άρθρο Localit 25 Σεπτεμβρίου, 2012

Δήμος Δράμας: Θεμελιώθηκε το Κτίριο Σίτισης Απόρων

Θεμελιώθηκε το  Κτίριο Σίτισης Απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας  το απόγευμα της  Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας. Το κτίριο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2007-2013   από τον Δήμο της Δράμας  και  χρηματοδοτείται με  940.890 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.  

Παρόντες στην θεμελίωση  την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος  ήταν ο  Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης , ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης, ο Βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, ο  Περιφερειάρχης  ΑΜΘ Άρης Γιαννακίδης, ο  Αντιπεριφερειάρχης  Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, ο Δήμαρχος Παρανεστίου Νίκος Καγιάογλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Για την υλοποίηση του έργου,  ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου. Η υποβολή της πρότασης έγινε μετά την προγραμματική σύμβαση του Δήμου Δράμας με την Ιερά Μητρόπολη Δράμας και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να θεμελιώνουμε  ένα ακόμη σημαντικό  έργο για την πόλη. Η επιτυχία της πρωτοβουλίας που αναπτύχθηκε   με την συμμετοχή  του Δήμου Δράμας και της  Ιεράς Μητρόπολης Δράμας  αποδεικνύει ότι η συνεργασία  των  φορέων  με άξονα  την εξυπηρέτηση πραγματικών αναγκών των πολιτών αποφέρει σημαντικά οφέλη  στις τοπικές κοινωνίες.  Ο Δήμος Δράμας είναι και θα είναι παρών και συμπαραστάτης στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας».

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…