Άρθρο Localit 18 Ιουλίου, 2012

Δήμος Δράμας: Παραδόθηκε από τον Δήμο Δράμας το πρώτο από τα τρία γήπεδα beach volley που θα κατασκευαστούν στον προαύλιο χώρο του γηπέδου Κραχτίδη

Με ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι φίλοι του αθλητισμού το πρώτο γήπεδο beach volley που δημιουργήθηκε πίσω από το κλειστό γήπεδο Κραχτίδη και παραδόθηκε στους φίλους του αθλήματος  από τον Δήμο Δράμας.

     Το πρώτο από τα γήπεδα που σχεδιάζει να παραδώσει ο Δήμος Δράμας παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιουλίου από τον ίδιο τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη. Για την κατασκευή του γηπέδου εργάσθηκαν και εθελοντές πολίτες,  φίλοι του αθλητισμού,  δίνοντας έτσι την ευκαιρία να αποκτήσει η πόλη μας ένα μόνιμο χώρο για το Ολυμπιακό άθλημα  του beach volley. 

     Οι συμπολίτες μας θα μπορέσουν να απολαύσουν την συγκεκριμένη υποδομή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα αντίστοιχα γήπεδα Ολυμπιακών προδιαγραφών.  Ο Δήμος Δράμας προχώρησε στην κατασκευή του Γηπέδου ανταποκρινόμενος άμεσα  σε σχετικό αίτημα εκατοντάδων φίλων του volley. Στον σχεδιασμό του Δήμου Δράμας προβλέπονται και δύο επιπλέον γήπεδα  beach volley Ολυμπιακών προδιαγραφών  πλησίον της  εισόδου  του γηπέδου Κραχτίδη.

    Οι νέοι αθλητικοί χώροι θα είναι διαθέσιμοι σε ομάδες, διοργανώσεις τουρνουά  αλλά και σε όλους τους Δραμινούς που θέλουν αθληθούν.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…