Άρθρο Localit 13 Φεβρουαρίου, 2012

Δήμος Δράμας: Ανακοίνωση σχετικά με το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

 Η ανακοίνωση που αφορά το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για τους 1332 ωφελούμενους της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ‘’ Επιμένουμε Δράμα’’ αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου καθώς και σε πίνακες ανακοινώσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου. 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή προς την  ‘’Επιμένουμε Δράμα Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Απασχόλησης και Ανάπτυξης Νομού Δράμας’’ , Κωνσταντινουπόλεως 8 66100 Δράμα, από 14-02-2012 μέχρι 23-02-2012. 

Στο ισόγειο του Δημαρχείου λειτουργεί γραφείο πληροφόρησης των ανέργων στελεχωμένο με τρεις υπαλλήλους, οι οποίοι βοηθούν τους ενδιαφερόμενους στη συμπλήρωση των αιτήσεων τους.

Επίσης , ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Δράμας έχει ενισχύσει με προσωπικό τα γραφεία που απασχολούνται με την έκδοση των απαραίτητων πιστοποιητικών στο Δημαρχείο, ενώ οι δημότες μπορούν να απευθύνονται και στα γραφεία των Κοινοτήτων. 

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες θα αναληφθούν από το Δήμο Δράμας μόλις υπάρξει ανακοίνωση και των υπολοίπων 168 θέσεων που αφορούν το Πρόγραμμα του ΙΝΕ  της ΓΣΕΕ για το Δήμο Δράμας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση ανέργων στα έργα αυτεπιστασίας, ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Δράμας λειτουργεί γραφείο στον 1ο όροφο του Δημαρχείου για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων όσων ανέργων αδυνατούν να το κάνουν οι ίδιοι ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…