Άρθρο Localit 23 Δεκεμβρίου, 2013

Δήμος Χανίων: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παλιάς Πόλης (Κ.Δ.ΑΠ.)

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τα παιδιά, που συμμετέχουν στις δράσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) Παλιάς Πόλης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/12/2013 στους χώρους του Κέντρου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.), Χρύσα Χαριτάκη – Μακράκη.

“Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών στις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς” τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, απευθυνόμενος στα παιδιά, τα οποία με χαρά έλαβαν τα δώρα, που τους προσφέρθηκαν.

“Τα παιδιά, που απασχολούνται στα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας αναπτύσσουν τις δυνατότητες τους (κλίσεις, ταλέντα), αυτενεργούν σε ένα ζεστό, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον, καλλιεργούν τη φαντασία τους και γνωρίζουν καινούργιους φίλους. Παράλληλα, ευαισθητοποιούνται σε θέματα, που αφορούν το περιβάλλον, την παράδοση και την τέχνη, αναπτύσσοντας κριτική σκέψη και πολύπλευρη προσωπικότητα” τόνισε από την πλευρά της η Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Χρύσα Χαριτάκη – Μακράκη.

«Το Κέντρο γεμίζει καθημερινά με παιδιά, που διψούν για γνώση», υπογράμμισε η υπεύθυνη του Κ.Δ.ΑΠ., Χρυσούλα Κουκουράκη -Χατζηπανάγου.
Στον Δήμο Χανίων λειτουργούν τρία (3) Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας (Αγ. Ιωάννη, Λενταριανών, Παχιανών) και ένα (1) Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στην Παλιά Πόλη, όπου απασχολούνται παιδιά, ηλικίας από 6 έως 13 ετών.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…