Άρθρο Localit 14 Νοεμβρίου, 2013

Δήμος Αθηναίων: Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ξενάγησε τον Ανρί Μαλόζ στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών

Τον  Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, την κοινωνική δομή που τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της στηρίζει περισσότερες από 3.500 οικογένειες, επισκέφθηκε ο κ. Ανρί Μαλόζ, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και των Ενώσεων Ευρωπαίων Εργοδοτών και ξεναγήθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ενημέρωσε τον κ. Μαλόζ για τον τρόπο λειτουργίας του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών, καθώς και για την ευρύτερη κοινωνική πολιτική του δήμου, που στηρίζει ευπαθείς ομάδες, άστεγους και μαθητές της πόλης.

Ο κ. Μαλόζ εξέφρασε την συμπαράσταση και υποστήριξη του στο έργο του δημάρχου και των υπηρεσιών του δήμου. Ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι με την επίσκεψη αυτή, όπως και με τις πρόσφατες επισκέψεις στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του υποψηφίου καγκελάριου κ. Πέερ Σταϊνμπουργκ, της υπουργού Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Βόρειας Βεστφαλίας Ρηνανίας, κυρίας Ανγκέλικα Σβαλ Ντίρεν, καθώς και της συμπροέδρου των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο κυρίας Ρεμπέκα Χάρμς, όχι μόνο αναγνωρίζεται διεθνώς η νεοοσύστατη δομή του δήμου Αθηναίων αλλά και η σημασία της έμπρακτης στήριξης και συμμετοχής.

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε εκτενώς στις κοινωνικές δομές του δήμου, επισημαίνοντας πέραν της λειτουργίας του Κόμβου, τους χώρους φιλοξενίας άστεγων πολιτών, το ρόλο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων για τους άπορους συμπολίτες μας, καθώς και το πρόγραμμα καθημερινής σίτισης έως και 1200 μαθητών ολοήμερων σχολείων της Αθήνας.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…