Άρθρο Localit 19 Δεκεμβρίου, 2013

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Γιορτές στην Αρχαία Ολυμπία – Μια φιλόξενη και φιλική πόλη

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου  στις 5 το απόγευμα.

Όμορφες εκδηλώσεις «στο πνεύμα των Χριστουγέννων προγραμματίζονται στην Αρχαία Ολυμπία, με διοργανωτές τον Δήμο, τον Εμπορικό Σύλλογο καθώς και αρκετούς ακόμη συλλόγους της περιοχής. 

Τα Χριστούγεννα για τα παιδιά είναι οι καλύτερες μέρες του χρόνου και η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Τα περιμένουν με ανυπομονησία, γιατί δεν έχουν σχολείο, γιατί «περιμένουν τα δώρα που θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης», για τον ιδιαίτερο στολισμό που κάνουμε στο σπίτι.

Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά… Ξεκλέψετε χρόνο από τις δουλειές σας και κάντε τους την μεγάλη αυτή γιορτή ακόμα πιο μαγική…

 

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με τους φορείς και τους συλλόγους και  κυρίως τους  μαθητές των σχολείων  δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο στις εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν  το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου  στις 5 το απόγευμα. Με ουσιαστικό στόχο την συμμετοχή σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο μας, προσκαλούμε του συμπολίτες μας για να δημιουργήσουμε μια συναισθηματική και ζεστή γιορτή.

 

Εντυπωσιακό τόνο αναμένεται να δώσουν το μικρό καρουζέλ,  προσφέροντας δωρεάν συγκινήσεις κυρίως στα μικρά παιδιά, η άμαξα με τα άλογα που θα φέρει τον «Άη Βασίλη»,  δώρα για τα μικρά παιδιά, τα κάλαντα , χριστουγεννιάτικα τραγούδια από χορωδία μαθητών του γυμνασίου, δρώμενα  και εορταστικά θεατρικά δρώμενα από τους μαθητές των δημοτικών σχολείων και του Γυμνασίου, το  δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά καθώς και πολλές άλλες  εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδηλώσεις αποσκοπούν κυρίως να δώσουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας  στα μικρά παιδιά, σήμερα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι, και ταυτόχρονα να δώσουν το ερέθισμα στην  αγορά η οποία θα πρέπει να μείνει ανοιχτή ώστε η πόλη μας να γίνει πολύ φιλόξενη τις ημέρες αυτές.

 

*** Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα και θα κορυφωθούν τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά, περιλαμβάνοντας πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…