Άρθρο Localit 08 Ιανουαρίου, 2014

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Έτοιμη προς ένταξη στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση η κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη

Σύσκεψη εργασίας με θέμα την προώθηση των  έργων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τη χρηματοδότησή τους πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2014 στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης με τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας –  Θράκης, κ. Αριστείδη Γιαννακίδη, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε η ένταξη της κατασκευής νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης στο ΕΣΠΑ 2014-2020, για το οποίο ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει ήδη εκπονήσει μελέτη από το 2007. Το έργο, προϋπολογισμού 18,6 εκατ. ευρώ, προβλέπει την κατασκευή γυμναστηρίου περίπου 2.500 σταθερών θέσεων και 500 πτυσσόμενων θέσεων στο χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Φυτωρίου, δίπλα στο νέο Κλειστό Κολυμβητήριο. Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο, Ολυμπιακών προδιαγραφών, αποτελείται από το βασικό χώρο αθλητικών διοργανώσεων, προθερμαντήριο, τους απαραίτητους χώρους αθλητών και θεατών, ιατρείο, βοηθητικούς χώρους, αίθουσες εκδηλώσεων και εκθέσεων, ανεξάρτητο κλειστό προπονητήριο και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, συνοδευόμενοι από την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, κ. Γεωργία Νικολάου,  και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας, επισκέφτηκαν τα γραφεία του αθλητικού συλλόγου ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, όπου παρουσίασαν τα σχέδια του νέου Γυμναστηρίου στο Δ.Σ. του συλλόγου.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…