Άρθρο Localit 03 Ιανουαρίου, 2014

Δήμος Αιγιαλείας: Ολοκληρώνονται την Παρασκευή οι εκδηλώσει στο «Πάρκο των Χριστουγέννων»

Ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου αλλά και η σειρά εκδηλώσεων σε όλο το Δήμο Αιγιαλείας, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία αυτές τις γιορτές, σε συνεργασία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με φορείς και συλλόγους του Δήμου, με την ευγενική βοήθεια πολλών χορηγών.

 

  • ·         Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, μετά τις 10.30 το πρωί και μέχρι τη 1 το μεσημέρι, το ομαδικό εργαστήρι αρτοζαχαροπλαστικής “Junior Bakery”, θα γεμίσει το Πάρκο των Χριστουγέννων αρώματα και γεύσεις, με πρωταγωνιστές τους μικρούς φίλους. Το εργαστήρι είναι μια ευγενική προσφορά του αρτοποιείου “Μπομποτσιάρης”.
  • ·         Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου θα παρουσιάσει ένα διασκεδαστικό θέαμα με “Τραμπολίνο και καλικαντζαριές”, στο Πάρκο των Χριστουγέννων.
  • ·         Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωί, ο “Άγιος Βασίλης καλεί S.O.S.” σε ένα τρελό κυνήγι “θησαυρού”. Ο Αη-Βασίλης έχει τελειώσει  την  αποστολή του στο Πάρκο των Χριστουγέννων και ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Βόρειο Πόλο. Η ατυχία είναι πως δεν βρίσκει την στολή του! Τα παιδιά  αναστατώνουν το Πάρκο για να ντύσουν τον ταλαίπωρο Αη-Βασίλη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το 2ο Σύστημα Προσκόπων  Αιγίου.
  • ·         Η προγραμματισμένη για την Κυριακή το απόγευμα, συναυλία των “Notes Noires” στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, ματαιώνεται για τεχνικούς λόγους.
  • Τέλος, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Θεοφανείων, στις 12 το μεσημέρι, το Πάρκο των Χριστουγέννων κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και περιμένει όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

 

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr όπως και στο Facebook και το Twitter.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Κωνσταντίνος Κλάγκος

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…