Άρθρο Localit 20 Νοεμβρίου, 2013

Δήμος Αγίου Δημητρίου:Πρεμιέρα για τις «Τρεις αδελφές» του Άντον Τσέχωφ από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αγ. Δημητρίου

Στο κατάμεστο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 15 Νοεμβρίου, η πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με την παράσταση «Οι τρεις αδελφές» του Άντον Τσέχωφ.

Η Θεατρική Ομάδα με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της κ. Αγγελικής Καζακίδου συγκίνησε με την υποκριτική της αρτιότητα σε μια εξαιρετική πρώτη παράσταση, ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, καθώς σε μια σύντομη τελετή τιμήθηκε, ο μεγάλος θεατράνθρωπος και δάσκαλος Λυκούργος Καλλέργης, στο πρόσωπο της συζύγου του κ. Τζένης Κολλάρου η οποία και παραχώρησε τα δικαιώματα της μετάφρασης του έργου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια υπέροχη παράσταση σ’ ένα από τα σημαντικότερα έργα του μεγάλου συγγραφέα  Άντον Τσέχωφ, καθώς η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αγ. Δημητρίου αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη συνέπεια και τη σταθερότητά της στις ποιοτικές παραστάσεις. Για 29 συναπτά έτη έχει παρουσιάσει τόσο άρτια δείγματα δουλειάς που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα επαγγελματικές παραστάσεις. Η σκηνοθέτης Αγγέλα Καζακίδου και οι συνεργάτες της,  έχουν μυήσει και εμπνεύσει πολλούς νέους δημότες στη μαγεία του Θεάτρου και έχουν συμβάλει με το μοναδικό αυτό τρόπο στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ανάπτυξη της πόλης.

Παραστάσεις της διάσημης παράστασης «Οι τρεις αδελφές» του Τσέχωφ θα πραγματοποιηθούν ακόμη στις 23, 24, 30 Νοεμβρίου και 1, 7, 8, 14, 15 Δεκεμβρίου, όλες στο Δημοτικό Θέατρο  Αγίου Δημητρίου, “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ” (Αγίου Δημητρίου 55) και ώρα έναρξης 8:15μμ.

 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…