Άρθρο Localit 10 Δεκεμβρίου, 2013

Χανιά: Χριστουγεννιάτικο παζάρι για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

pazari1Χριστουγεννιάτικο παζάρι, λειτουργεί με πρωτοβουλία των εθελοντών του Δήμου Χανίων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  μέχρι την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013. Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι λειτουργεί καθημερινά, (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10.00 έως τις 15.00,στο Φουαγιέ του Δημοτικού Καταστήματος.

Στο παζάρι, διατίθενται προς πώληση χειροποίητα είδη κατασκευασμένα από εθελοντές, χριστουγεννιάτικα είδη, που προσφέρουν φορείς και επιχειρήσεις, καθώς επίσης γλυκά και δημιουργίες από τους εκπαιδευόμενους στα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, που υλοποιούνται σε συνεργασία με το Μ.Α.Ι.Χ. και το ΚΕΚ – Μ.Α.Ι.Χ.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν, μεταξύ άλλων, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα γλυκά (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κ.α.) από τους καταρτιζόμενους στον τομέα της Κρητικής Κουζίνας, χειροποίητα κοσμήματα από το Τμήμα Κοσμήματος – Αργυροχρυσοχοΐας, καρφίτσες, μαξιλαράκια και στολίδια από το Τμήμα Κοπτικής – Ραπτικής, οικολογικά καλλυντικά από το Τμήμα “Οικολογικές Λύσεις για το Σπίτι-Φυσικά Καλλυντικά”.

Τα έσοδα από την πώληση των παραπάνω ειδών θα διατεθούν από τους εθελοντές για την αγορά τροφίμων προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…