Άρθρο Localit 30 Απριλίου, 2012

Αθήνα:“1st Acropolis Half Marathon”

Tον 1ο Ημιμαραθώνιο Ακρόπολις (21.100 μ.) και τους παράλληλους αγώνες Δρόμου 8 και 3 χιλιομέτρων για άνδρες και γυναίκες και 700 μέτρων για άτομα με ειδικές ανάγκες, διοργανώνουν στις 20 Μαΐου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και ο Σύνδεσμος Ελληνικών και Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ).

 Ο δήμος Αθηναίων, καλεί  τους εθελοντές της Αθήνας,  οι οποίοι δίνουν δυναμικά το παρόν σε κάθε μεγάλη αθλητική  εκδήλωση, να συμμετάσχουν  στη διοργάνωση  του 1ου Ημιμαραθωνίου Ακρόπολις και των παράλληλων αγώνων.

 Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου της, που είναι η καθιέρωσή της ως έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς μαζικής και λαϊκής συμμετοχής στην Ελλάδα,  και η προβολή τα πόλης της Αθήνας στο εξωτερικό, με το κοινωνικό σύνθημα «Πάρε ανάσα, έλα να τρέξουμε την ιστορία της πόλης μας».

Σκοπός του Προγράμματος Εθελοντισμού 1st  Acropolis Half Marathon- Athens Run 2012, είναι να δώσει την ευκαιρία σε άτομα άνω των 18 ετών να συμμετέχουν με την προθυμία  και τον ενθουσιασμό τους στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες όλων των αγώνων.

Οι τομείς που καλούνται να καλύψουν είναι εκείνος της επικοινωνίας, της περιόδου προετοιμασίας  (14 – 19 Μαΐου) και της ημέρας διεξαγωγής  των αγώνων (τεχνική υποστήριξη σε σημεία εκκίνησης, σταθμών, τερματισμού και απονομή).

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 11 Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση από το www.cityofathens.gr/opanda  και να την αποστείλουν στη διεύθυνση: volunteers.opanda@gmail.com.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…