Άρθρο Localit 14 Μαΐου, 2012

10.000 επισκέπτες κρουαζιέρας στο λιμάνι της Σούδας

Τρία ακόμα κρουαζιερόπλοια, με 10.000 και πλέον επισκέπτες αναμένεται να καταπλεύσουν – αυτή την εβδομάδα – στο λιμάνι της Σούδας σύμφωνα με το πρόγραμμα αφίξεων της φετινής τουριστικής περιόδου. 

Συγκεκριμένα την Τρίτη 15 Μαΐου και ώρα 07:00 π.μ. θα αφιχθεί – για πρώτη φορά στο λιμάνι της Σούδας – το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Silhouette, το οποίο και θα  επισκεφθεί τα Χανιά – κατά τη διάρκεια του 2012 – άλλες τρείς φορές,  και το οποίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Σούδας στις 16:00 το απόγευμα. 

Το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο είναι το Navigator Of The Seas, το οποίο θα αφιχθεί  την Παρασκευή 18 Μαΐου και ώρα 06:30 πμ και θα παραμείνει στο λιμάνι της Σούδας έως τις 15:00 το μεσημέρι, ενώ το Σαββάτο 19 Μαΐου και ώρα 07:00 π.μ. θα αφιχθεί το κρουαζιερόπλοιο Mariner Of The Seas, το οποίο θα παραμείνει στο λιμάνι της Σούδας έως τις 17:00 το απόγευμα. 

Στους επισκέπτες κρουαζιέρας θα διανεμηθεί έντυπο και ηλεκτρονικό πληροφοριακό υλικό από το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης (info point), που λειτουργεί στο λιμάνι της Σούδας με ευθύνη του Δήμου Χανίων, ενώ πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό θα διανέμεται σε επισκέπτες της πόλης των Χανίων και από τα άλλα δύο σημεία, που λειτουργούν γι’ αυτό το σκοπό από το Δήμο Χανίων και την εθελοντική ομάδα Τουρισμού και πιο συγκεκριμένα: α) από το Γραφείο Τουρισμού (Κυδωνίας 29) και β) από το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης (info point) στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 26 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test σε δύο σημεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid – 19 (Rapid Test) θα πραγματοποιηθούν για όσους επιθυμούν σε…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Δωρεάν rapid tests στην Ελεούσα

Δωρεά ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) πραγματοποιεί ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή (26/03/2021) στην…

Ρεπορτάζ 24 Μαρτίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόταση Δήμου Δελφών για έργο ψηφιακής περιήγησης σε δύο Δημοτικά Μουσεία

Πρόταση προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για το έργο «Ψηφιακή περιήγηση σε δύο Δημοτικά…